Dark Mode Off / On
Bebistiden

William 6 månader!

[ 10:27 ] . FÖRMIDDAG . 3:e april 2005

Idag blir min lilla prins hela 6 månader tiden går för fort men ändå är den så underbar idag ska vi knäppa 6 månaders-kort. Köpa en 6månaders present ochgå på baby-simmet. Varit uppehåll i två veckor så jag längtar i massor.

Ska klä på William nu så vi kan bada.

[ 13:21 ] . EFTERMIDDAG

Snart ska vi (jag och BJÖRN) äta lunch. WILLIAM sover lite efter baby-simmet han dök helt själv idag. Lill-skrutten. Simmade framåt snabbt. HAN är så söt och underbar min prins. För ett halvår sen nu låg jag med William och han var helt färsk låg och kollade runt sig och jag var så slut och LYCKLIG han var (och är så klart) de vackraste lilla barn jag sätt i hela mitt liv. Kärleken var så total och så magisk aldrig har jag älskar någon så högt som honom. Ibland tänker jag vad händer dagen jag får en till kan jag älska en annan människa så högt som WILLIAM eller går de inte? Betyder första barnet nått extra för en eller gör de inte de. DE kommer jag aldrig veta förens mitt eventuella andra barn födds. Kanske aldrig får ett till barn.

NU ska jag äta.

Puss och Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: