Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Aldrig är man nöjd

[ 09:57 ]

De är verkligen sant. Aldrig är man nöjd! Jag och JENNY såg två barn igår (tättisar kan jag tro dom var syskon de syntes och hördes och nästan lika långa tippar på 4-5 år) i alla fall den äldre tjejen sa hela tiden till sin eventulla syster att Elin du får inte göra så säger mamma. Och hon den där tjejen Elin stuntade helt i vad den andra tjejen sa då sprang hon till sin mamma. MAMMA Elin lyssnar inte på mig.
Med allt de där tänkte jag på mig själv som liten. CILLA föddes när jag var 3 skulle fylla 4. Minns hur jag ofta bestämde över henne på samma sätt som den där tjejen igår. Sånna gånger önskar jag att WILLIAM ska få syskon att få glädjas med. Drömde i natt att jag var gravid. Drömmer de ofta att WILLIAM ska få syskon. Tvillingar ibland också. En Pojke och en Flicka.

I alla fall så pratade jag och JENNY om hur lätt man hade de som barn utan bekymmer så kom JENNY på att man hade bekymmer då också små kan tänkas men jätte stora för en. Vem ens bästis var. DE största problemet men hade. Och om killen man var kär i inte var kär i en tillbaka då blev man kär i hans bästis. Hehe.

På tal om kärlek var MELISSA min åtta åriga syster på kalas i lördags när jag var där. Då hade hon berättat för alla på kalaset att hon var kär i killen som fyllde år. ALLA utom honom. Hehe. Så hon sa att hon hade de som en hemlis med dom *asg*. Barn är underbara.

NÄR MAN VAR LITEN VILLE MAN BLI STOR OCH NÄR MAN BLEV STOR VILL MAN BARA VARA LITEN IGEN

Puss och Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.