Dark Mode Off / On
Bebistiden

Vill känna molen mellan mina fingrar

8:46

Idag ska jag och William åka hem till en i våran mvc och BVC grupp privat eftersom de numera när slut på dom grupperna. Hon har fått hundvalpar så de ska bli kul.

Ska väcka prinsen snart och klä på honom, sen ska William få åka baby-skydd eftersom björn har bilbarnstolen plaserad i sin bil.

Blir lite mer sen förhoppnings vis.

19:57

Var kul att träffa dom andra mammorna och barnen. Söta valpar hade hon också små rottisar :D. Bara 6 veckor gamla! Sen hade hon två stora tikar varav en var mamman till valparna och den andra tiken. Jätte fina hundar. Älskar hundar är en hund människa.

Nu sover William ska nog snart göra samma sak.

Puss och Kram
Madde

Jag vill känna molen mellan mina fingrar, jag vill kunna falla mjuk ner mellan dem, jag vill kunna känna mjukheten och kylan och bara vara bland dem. Jag vill som en fågel kunna falla genom dom för att komma tillbaka dit igen, Där uppe bland molen kan jag se ända hem. Vackra små moln som förvandlas till vingar, glas eller gubbar eller vad mitt öga nu vill se. Molnen ger mig vingar som ingen mer än jag ser.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: