Dark Mode Off / On
Bebistiden

Sommar?!

2O:15

Förut ansåg jag jämt att sommaren började när de blev juni. NU är de fan ingen sommar de är vinter/höst/vår i ett. SÅ jävla sorgligt.

Gick bra på jobbet idag också. Jag känner mig som 1 i teamet trots att jag bara jobbat i 2 dagar. Är två dagar kvar.

När jag kom hem så sov jag ett tag sen så kom William runt klockan 16.40, sen dess har vi lekt jag och min prins.
Fast han brydde sig inte när han såg mig först *snyfft*. De tog en halvtimme sen började han grina och ville kramas typ som han var sur för att han inte varit med mig. Så fick jag sjunga när toll mor har lagt de elva små trollen åt William klockan halv åtta då somnade han *ler*. I LOVE YOU WILLIAM

Men han verkar ha de bra. Man känslan är konstig att inte vara med honom hela tiden. Imorgon är de kväll och sen är de dag på fredag.

Björn fyller 25 på måndag men vi ska fira i helgen så vet inte om jag ska försöka komma ner på stan på fredag så får han och William hämta mig där.

Nu ska jag fortsätta se A simpel Life.

Puss och Kram
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: