8:19

William väkte mig runt 5.00 så halvsovit lite.
Först tänkte jag att jag skulle göra mat åt honom och
sen sova. Men så blev inte fallet. Jag blev pigg när jag gjorde vällingen
så han fick sova själv. Ska ringa kommunal idag (facket) och gå med i de
är ju bra att vara med om jag får jobba nu.

Igentligen är de ganska konstigt! Innan jag fick barn så blev jag nekad jobb efter jobb. Så blev jag gravid och alla sa att mina chanser var ännu mindre. SÅ när William är född får jag min första möjlighet till ett jobb (även om de är tim vik) på över 2 års tid!

Nu ska jag ringa facket. Ska jobba idag 15.30-21.00 sen imorgon 07.30-15.00 sen är jag ledig hela helgen.

Puss Och Kram
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: