Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

William 9 månader

1O:12

Åh idag är min prins nio stora månader. Han har nu levt utanför magen lika länge som han levde innanför magen. Helt otroligt!
Inne i magen kände jag sparkar, idag ser jag honom gå (med stöd) resa sig upp utan och med stöd. Skrattar, säger mamma och pappa och hej han kan pussas. ÅH min prins och MITT liv.

Nio månader nio små och stora månader. Älskar dig William förevigt!

Ska jobba fyra till nio men kommer att skriva när jag kommer hem.

15:22

Snart ska jag jobba. Känner mig helt slut, är tröttast i välden sovit ett litet tag power nap. William fick bada ute på alltanen innan var inte lika kul idag, kanske beroe på att han var trött.
Ikväll när jag kommer hem ska jag plocka undan här + damma så de bara är att dammsuga imorgon bitti.
Kanske ska kolla på den där digital-kameran också.

22:40

Nu har jag slutat jobbet, städat och nattat William. Gick bra på jobbet idag också. Tjänat över 1000 kronor den här helgen. ÄR ju ganska mycket mer en FPs snåla 180 kr dagen minus skatt…

Annars har de inte hänt så mycket.William fick smaka pizza nyss *ler*. Han mumsade i massor var väl gott *hehe*.
Ska väl sova snart.

23:19

Beställt en digital-kamera! Jippi *ler*. Köpte minnes kort också gick på 1690 sammanlagt blev en från netonnet. SKulle ta mellan 1-4 dagar 😮 . Kommer på posten så. Lär nog bli typ senast torsdag. Längtar i massor. Ska bli både kul och billigt att slippa framkalla bilder hela tiden.

23:47

Har precis skaffat baby-freinds.Eller jag ansökte om de igår och idag blev jag medlem. Fast precis betalat medlemsavgiften så skulle ta några dagar att aktivera. William heter williamborn2004 där i alla fall *ler*. Alla andra namn var upptagna tyvärr. Har någon mer baby-freinds så man kunde få titta lite?

Puss Och Kram
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.