Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Lyckan är en jätte kram.

OO:1O

Ska gå och lägga mig nu. Ska upp och städa runt sex ju.
Kommer träffa en tjej jag träffat här på lunarstorm imorgon också klockan två på FM. Hon heter pr0blembarn_ här. Ska bli kul. Hon och hennes dotter Lina.
Hon heter Linn BTW.

Sen nu den tolvet juli ska jag träffa soderbona ”Helena” och hennes dotter Mollyh. Ska bli jätte kul.
Internet är jätte bra. Speciellt nu när man fått barn. Utan internet skulle jag inte lärt känna alla mammor jag ”lärt” känna här. FInns så många. Visst jag känner er inte IRL men de är kul att skriva med er i alla fall. Alla är gulliga. Sen är de kul att man kan fråga om saker osv. Kan ju skriva så här att NI som läser min dagbok och är mammor jag mött här på Lunarstorm er vill jag ge en jätte kram! Ni är underbara!

Nu ska jag sova.

1O:21

Har sovit djälvuskt dåligt i natt. Vet inte alla vad de varit. Kunde inte somnar riktigt förens runt fyra.
Undra när men digital-kamera kommer? Skulle vara kul om den kom idag. Fast de vt jag ju iofs att de inte gör, kanske imorgon? Fast blir säkert på tordsags så jag ska få vänta riktigt länge.

Sen vill jag att mitt baby-freinds ska aktiveras. Skulle ta några dagar. Morr. Jag vill ju ha de nu så man kan se vad de är för nån sida. Har någon av er baby-freinds? Kan man skriva med folk där också? Berätta gärna.

Nä nu ska jag sminka mig, klä på mig och göra håret snyggt.

17:25

Nu har jag och William träffat Linn och Lina. Var jätte kul. Linn var en otroligt trevlig tjej. Och Lina jätte söt.
Vi åt en var sin glass och sen kollade vi lite i affärer.

Nu är jag och William hemma hos Björn och sen ska jag/vi väg och handla.

Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.