Dark Mode Off / On
Bebistiden

Ny Terror attack!

1O:36

Lagt William men han verkar inte så där jätte road av att sova trots att ögonen håller på att ramla ihop på honom.

Knäppte kort med kameran nyss är super nöjd. Lägger upp dem här.
Fixar en massa på babyfreinds. Är helt beroende. Är ju skit kul att fixa där ju. Hihi.

Funderar på vad vi ska göra idag. Har nämligen ingen aning. Björn sa i alla fall att han kanske skulle till västerås (sa förra helgen att han skulle) på söndagen. Ni vet de är raggargrejs där nere. Hehe..

Funderar på att lägga mig en stund är lite trött.

2O:21

Försökte nyss ladda upp lite prylar men gick inte. Kändes ganska trist. Funderar på att börja städa lite här. Plocka undan så de bara är att dammsuga imorgon. kan inte dammsuga nu för William har somnat. Bäst att dela upp i den här värmen. William har duschat två gånger idag + badat en gång.

Älskar sommaren men hade varit skönt om de kom en halvtimmes regn.
Och sen blev solsken igen.

Ursch en ny terror-attack! Tänk alla barn, säkert flera som dött och alla som misst sina föräldrar. Tänder ett ljus för dem drabbade i England.

Puss Och Kram
Madde

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: