Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Wish I had an angel

8:O3

Fick min syster idoler på hjärnan. När vi bodde ihop spelade dom alltid den låten eller andra med Nightwish, hon köpte en tröja från deras hemsida nyss också. Den var skit snygg. Ni vet huvtröja. JAG är såld på huvtröjor. Älskar de.
Mysigt att gömma sig i *s*.

Idag ska vi i alla fall gå ner på stan och kolla runt lite. Min digital-kamera i på OKQ8 nu! Så får nog avin idag. Längtar! Ska knäppa kort så ni får se min lilla prins.

Nu leker Melissa med William.

William var nyss vid skriv-bordet där han inte får vara, jag säger alltid : AJ AJ och gör så där ajabaja med fingret. William hade upp fingret och sa amam. KAN de ha varit aj aj?

21:27

Idag har jag, mamma,mormor,Melissa,Cilla och Jimmy (cillas karl) och William varit nere på stan och kollat runt. Mamma och Co åkte hem idag. Känns så tråkigt saknaden blir enorm.

I alla fall nere på stan köpte mamma och mormor ett par skor till William. Sen köpte mormor en pek-bok till William på ålens och sen en trumpet sak från bambino på BR leksaker, Den var från nio månader. Jag visade honom hur han skulle blåsa så gjorde han de. *Skratt*.

I alla fall fick jag äntligen min efterlängtade digital-kamera. Är jätte nöjd men nu är batterierna på laddning. Så imorgon kommer de lite kort.

Nu ska jag dricka lite vatten.

Här är min babyfreinds sida. Kolla gärna in.

http://www.babyfriends.nu/medlem/Williamborn…

Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa