Dark Mode Off / On
Bebistiden

Fått prov-svaren (uppdaterad)

1O:41

Är förmodligen sjuk ihuvudet som sätter mig här, att jag dessuom försöker verka som vanligt är ännu värre. I min kropp skriker de.

Doktorn ringde runt 8.00 i morse. Han sa att dom fått provsvaren och att dom var för höga. Normalt ska proverna ligga på 25 mina låg på 36.
Detta betyder att de är nått. Men vad fick jag inte veta. Jag ska antingen få göra nya prover eller så ska jag få åka till en specialist. Mormor ringde till uppsala för att kolla med dom, dom säger att man inte kan se via blodprover om de är en tumör eller inte därimot kan man kolla nått annat?! OM de är nått i brösten som inte är normalt.
Alltså måste jag nu vänta. Mormor har ringt tisken för att prata med läkaren och få förklarat lite. Jag har grinat och sjukskrivit mig idag.

Jag är livrädd, LIVRÄDD för att DÖ. Jag känner mig för ung för att dö än. Jag vill se William växa upp.

De känns som jag alltid ska bli straffad om jag råkar vara lycklig. Hela mitt liv har de varit så att om jag varit lycklig måste de förstöras med en tragedi. Kalla mig fånig eller vad som helst med de är precis så de är. Jag blir alltid straffad. Nu straffas jag för att jag är lycklig och fått en underbar son. Straffet jag måste få för ett sånt ”brott” är att nu ha misstänkt canser. Kan livet bli bättre (ironi).

13:19

Har fått ett lugnade besked. DE är inte canser! Hoppar högt av lycka!
Så här ligger de till. Jag missuppfattade läkaren. Han sa att jag har förhöjda värden men inte så höga att de är canser. Han kunde inte pga att dom var höga säga att d evar normalt för normlat är de inte MEN de var/är inte canser. Därimot vill han koll upp så att de blir normalt och inte stiger. Så om en månad ska jag kolla igen. Han hade även rådgjort med kvinnokliniken som sagt precis samma sak. Är så lycklig!

Okej nått koliox är de men inte Canser/tumör och de känns bra. Då kommer jag i alla fall inte dö av vad de nu är.

Till er som skrivit i gästboken! Ni är underbara!

Puss

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: