9:55

Idag blir de en städ dag. IGEN.
Känns som man städar jämt. Hehe. De är skönt nät de är över men på 3 sek är de lika skitigt som innan. KAN inte förstå varför?

Om 2 dagar kommer mamma och mormor hit. Åh vad jag längtar.

Björn var så söt igår. Så gullig att jag måste skriva upp de här. Ingen kille jag träffat han gjort nått sånt fint åt mig. Kommer låta jätte skumt för många att jag uppskattar de så men för mig var de jätte fint.

Som ni vet visade ju proverna att jag inte hade cancer. Björn kom hit med pizza som han köpt för att fira att jag var frisk. För mig betydde de massor. De visade att han trots allt bryr sig om mig. De är inte pizzan som är så stor utan tanken bakom. Är så rörd.

Sen i morse var William för söt och gó . Jag hade lyft upp honom i min säng för han var på golvet och lekte och började sträcka sig mot mig. Han kan klättra upp i soffan men inte i sängen än. Så jag lyfte upp honom. I alla fall så skulle jag gå ut från rummet så jag sa. Kom nu William annars går mamma. Han satt kvar så jag sa. Hej då William och vinkade. Vet ni vad sötnosen gör?! JO han säger HEJ Då och vinkar. Hehe. SÅ sött *älskar* honom mer en nått annat.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.