13:59

Lyssnar på p3 som säger att klockan är prick två, tänkt att de inte finns en klocka som går precis som den andra.

Gav William en nalle puh som sitter på skötväskan och nu blev han super glad.
Vi ska gå till Björn runt fyra. Björn kommer hem tills fem så lär ju vara bäst att gå dit tills fyra.

Mitt paket från HM har kommit idag så ska hämta de på hemvägen. SKa bli super kul att kolla in kläderna. Få se om de är nått fel. Köpte lite saker på ellos idag också två påslakan sett (ett gratis de andra för 39 kr) blir fint till dubbelsängen. Sen köpte jag hemtele den jag har PIPER hela jävla tiden (trådlös alltså) å nu köpte jag en fast de var en sån där duo så man får två. Så nu kommer jag ha tre trådlösa varav den ena kommer fortsätta att krångla.

Sen köpte jag ett hemma bio paket. Ska betala av allt nästa månad. Ska betala av mitt konto på la reduoute den här månaden så slipper man den nästa.

Nä nu ska jag leka med William.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.