Dark Mode Off / On
Bebistiden

Sista dagen på augusti

17:36

Idag har jag och William träffat Lena och Per.
Var jätte kul att träffa Lena händer så sällan. Lena hade i alla fall varit på Claes Olsson och köpt mig en CD, kvart i 2 dansen. ÅH vad jag blev skrattig. Minnen som tusen , jag och lena ute i silverado, lena var chafför och killarna i bilen lyssnade på kvart i 2 dansen och stötte på oss (jag och Lena var dom ända tjejerna i bilen).

I alla fall angående igår, de blev inte så. Men kanske lika bra vad vet jag.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: