1O:33

Stackars lilla killen vaknade i natt och var sjuk. Var så täppt i näsan att han inte kunde andas. Till sist satte Björn honom under kokande saltvatten ånga (han kokade upp vatten på spisen och så höll vi honom över de), snoret rann ut i massor.
JAG är totalt ovan vid att han är/blir sjuk just för att han bara varit de tre gånger.
Två förkylningar och så sjukdommen på BB.

I alla fall är de hans sista månads firande idag. 11 månader snart är vårat bus-troll ett helt år. Exakt en månad kvar. Kärleken kommer jag aldrig kunna beskriva och känslan av att ha honom hos mig kan aldrig förklaras. Tänk att en kärlek kan vara så stark. ALL min kärlek till Wärldens Wackraste William <–v–>

2O:18

Lilla William har feber. Stackaren. Känns så hemskt, min lilla energi-kille vill bara sova. Dricker vatten i mellan åt och sen grinar han när de blir för täppt i näsan.

Har varit i på tradera, finns en BOK där jag måste ha. En matematik bok. De står matematik 3000 A för komvux, jag hoppas verkligen de är den jag ska ha. Boken jag ska ha heter nämligen matematik 3000 A för komvux.
Håller mina tummar och tår.

– Love –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.