Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

– Love –

11:O9

Börjar få slut på rubriker nu. Känns som jag använt alla.
William vaknade runt tre i natt. Så jag fick gå upp använde näs-sugen och sen hade jag i näsdroppar (koksalt) , sen fick han hostmedicin. Så sov han till klockan halv åtta. Lilla prinsen är helt täppt i näsan.

Björn kommer hit snart. Han ska klippa gräset här. Eftersom jag har astma kan jag inte göra de själv. SKIT drygt.
Imorgon är de måndag igen. Helt otroligt vad veckorna går fort. Och nästa måndag börjar jag plugga, då ska jag plugga matte i fem veckor. Och snart blir lill-prinsen hela ett år också. Tiden har gått fort sen förra året.

Björn kommer med min chips snart. Glömde dom hos honom. Dill-chips från Estrella. DOM är godast när de är dill-chips.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.