Dark Mode Off / On
Bebistiden

Loovely

Jag och William är hos Björn.

Vi har varit på unga föräldrar idag. Björn kommer hem runt klockan 16:30 så då ska vi äta.
Imorgon är de ett år sen jag skrevs in på BB. Känns konstigt. Tydligen hade jag och Björn varit på HEMKÖP och där var de en gubbe och la tillbaka plockgodis som ramlat ner på golvet i behållarna. Jag hade börjat gapskratta, och Björn blivit arg. Hade helt glömt de där! Men mindes de när jag läste. Helt skummt.
Tänk för ett år sen hade jag värkar, och var stor som ett hus.
SÅ otroligt.

Har en BAD feeling. Kan inte säga vad de är men nått är de.
Skumt. Kommer nog fram sen.

Nu ska jag och William gå till Willys. ÄR godis sugen.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: