Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Loovely

Jag och William är hos Björn.

Vi har varit på unga föräldrar idag. Björn kommer hem runt klockan 16:30 så då ska vi äta.
Imorgon är de ett år sen jag skrevs in på BB. Känns konstigt. Tydligen hade jag och Björn varit på HEMKÖP och där var de en gubbe och la tillbaka plockgodis som ramlat ner på golvet i behållarna. Jag hade börjat gapskratta, och Björn blivit arg. Hade helt glömt de där! Men mindes de när jag läste. Helt skummt.
Tänk för ett år sen hade jag värkar, och var stor som ett hus.
SÅ otroligt.

Har en BAD feeling. Kan inte säga vad de är men nått är de.
Skumt. Kommer nog fram sen.

Nu ska jag och William gå till Willys. ÄR godis sugen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa