Idag fyller William’s “flickvän” Michaela 1 år. Hihi. William har köpt en present till henne. En krambjörn som gör kullerbyttor som hon ska få antingen imorgon eller på söndag. Beror på när vi ska fira henne.

I alla fall är vi hos Björn nu. Han åkte till Markus som har fest. MEN Björn ska bara dit och kolla. Jag dricker öl i min ensamhet. Så sugen. Bara druckigt den jag dricker på nu så. Inte så att jag super.
Vill inte ha nått missförstånd.

Vi har ätit tacos idag. William älskar tacos. Ser hur nöjd ut som helst när han äter de. OCH vet ni igår kom han fram till mig med en leksak och sa TACK TACK . Jag brukar säga tack, tack när jag ger honom något eller tar något ifrån honom. Så igår sa han också de. SÅ stolt är jag *ler*.
Jag brukar alltid bädda sängen på morgonen och efteråt lägger jag upp “prydnads” kuddar i sängen. Och igår gick han bort till kuddarna efter att jag lagt upp överkasstet och började lyfta upp kuddarna i sängen han också. Han är så otroligt underbar *ler*. Nu har han 6 tänder den sista poppade upp i måndags. Så han har fyra uppe och två nere. Så sött med sina små risgryn. Tror de kommer en till snart.
DE vet jag iofs inte men.

Exakt 10 dagar kvar tills William blir 1 år idag. Samma dag får jag bredband igen. Ni kan inte ana vad jag längtar.

Ska köpta ett års present åt William nu på månad. Kommer få tiotusen över den här månaden. NI kan inte tro hur lycklig jag är.

– LOVE –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.