Dark Mode Off / On
Bebistiden

Sveriges Blåa och gula fana

Brukar William leka med hemma. Jag hade en period i livet när jag absolut skulle ha en flagga på väggen. Köpte två. En Usa:sk och en Svensk. Den Usaska flaggan gav jag till Björn i vintras så han skulle ha den i Chevan. Svenska ville jag ha själv så låg den i min garderob och så kom jag på. JAG vill ha den framme så jag lät William ha den. Så vi brukar dansa runt med den ibland. Den är STOR så man kan inte ha den på alltanen. Ska köpa en tänkte jag. En vimpel alltså och ha på alltanen.

Idag har åkte jag och Björn och William och Williams farmor och faster Emma ner på stan. Jag skulle möta Johannah och Michaela där. Michaela fyllde ett år igår så hon fick ett paket från William. En krambjörn (carebear) rosa med blöja som gör kullerbyttor. Sen gick vi till Lindex och mötte William där. Så gick vi på stan ett tag. Gick till p.o.p och köpte ett par tumvantar till William. BILLIGA för att vara p.o.p (Polarn ó pyret = p.o.p). Björn hämtade oss klockan 12:15 och då åkte vi hem till honom och åt korv och pommes. Sen åkte vi ut till Kniva och lämnade William där hos sin farmor och så åkte jag och Björn och Bowlade på Lugnet. SHIT va kul de var. Jag har aldrig bowlat förut. Hade skit kul. VILL gärna göra de igen var billigare för jag studerade också.

Sen åkte vi till Kniva igen och lekte med William och så åkte vi hem till Björn.
Så nu är vi här.

Kärlek till en älskande är när man vaknar upp och upptäcker att sex-bomben man gifte sig med har förvandlats till en ”gubbe” med ölmage, skäggstubb och men fortfarande älskar honom lika mycket som när man mötte honom.

Kärleken till sitt barn kan aldrig beskrivas med ord. Kärleken till sitt barn kan aldrig visas med bilder. Kärleken till sitt barn är något starkt man delar och bara andra föräldrar kan förstå.

En sann vän är en person som vet allt om dig men ändå stannar kvar.

– Love –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: