Redan den trettionde september. Och om 4 dagar fyller William ett år.
Imorgon är de ett år sen jag blev igångsatt. Tänk att tiden gått så fort. Min liten är stor.

Han är inne i en trots period också. Trotsar mig i massor. River ut alla filmer och sen, letar han upp saddar och drar i. Häller ut saft ur pip-muggen eller flaskan på golvet mitt framför mig medans han tittar på mig. Slänger mat på golvet och skrattar. Idag trotsade han Björn för första gången också. Tog tv-bänken och flyttade den med tv så Björn inte kunde kolla. Sen tog han soff-bordet och flyttade på de.
Sen bits han också. Bet mig så jag har ett stor blåmärket på armen. Jag bokstavligen SKREK av smärta. Fick ”bända” upp munnen på honom. Sen blev jag arg och bar in honom i spjälsängen. Så satt han där och skämdes ett tag. Kanske jag var för hård? Jag skrek i åt honom då också. Men jag vill inte att han ska bitas.
Trotsig ettåring. Men jag älskar honom ändå.

Han säger Hej hela tiden just nu. Han har kunnat de ganska länge men de är nått han tränar på just nu. Betonar värkligen HEJ. HEEEEEEJJJJJ *hehe*, så säger han coss som betyder Puss. Ser så sött ut kommer fram till en och säger coss och så gör han puss mun och pussar med läpparna så de blir ljud. Så pussar han en *ler*.
Sen går han och pruttar med munnen. Hehe. Tycker de är jätte kul.

Älskar våran Prins William.

– Love –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa