De förklarar lite av de som hänt sen igår. Börjat med rättviksmarknad.

Jag, Björn och William åkte dit. Hittade som vanligt trots att jag tror att jag ska hitta massor (inte ett skit). Björn köpte 6 ”Larsson” tidningar. Träffade Lena, Per och Lillis i alla fall. Små pratade lite. Och sen gick vi till en vinst varje gång ställ.
Man fick välja påsar så jag sa till Björn jag tar en blå. När jag vänder mig åt sidan ser jag en av mammorna som låg på Neo när William låg där. Eftersom jag ville hinna stanna henne och prata så sa Björn ta den blåa i mitten där uppe. Mendans jag ”sprang” fram till henne. Först kände hon inte igen mig men efter kanske 3 betänketidssek kom hon på vem jag var så vi började prata. Jag fick påsen samtidigt och tog upp den på kortet stod de STJÄRNVINST. Hon som sålde biljetten sa. OJ de har jag inte sålt på hela dagen. Jag fick välja fritt vad vi ville ha. JAG som aldrig vinner nått. Tror att jag blev som ett barn. Så jag tog en nalle Puh tiger.
Så pratade jag efteråt med Mamman som låg på neon. Hennes dotter var ”stor” nu. När jag såg henne var hon jätte liten prematur var hon så var kul att se både henne och hennes mamma. Veta att allt gått bra och så. Kul att träffas så där.
Sen så efteråt tjatade jag på Björn om min vinst. Så sa han vem valde då. Jag sa de var du. Så sa han de krävs team work. Fick mig en våg av känsla då. Som någon annan menade att jag skulle tänka på de.

Sen idag då. Jag har lovat Helena (soderbona) att jag ska ringa henne någon dag. Idag när William sov tog jag ”mod” till mig och ringde. Först svarade hennes man Micael. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga så sa nått med att de är madde är helena där.
Så kom Helena. Så jag presenterade mig. Först kunde hon inte komma på vem jag var så blev hon lite chockad. MEN hon var så lätt att prata med. 2h pratade vi. Om allt. Hon är verkligen en tjej med utstrålning. Du var jätte mysig gumman *ler*.
Hörde även hennes små busisar i bakgrunden *ler*. Vill verkligen träffa dig och din familj =) .

Nu ska jag åka hem och äta tacos, se på förhäxad och kanske även se tretton :).

– PUSS –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa