Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Mamyleine wap-dagbok 2005-10-10

[10:36] – Via WAP
William är sur på mig.Lagt honom för att sova,och de är inte populärt just nu,han är trött.Höll på att somna och så ringde telen.Nu har de gått en vecka sen jag skulle fått bredband.Men inget bredband.Får se om de kommer med posten idag.Vågar inte hoppas.Önskar att dom ringer från Gruvstaden om erbjudande på en trea.Men har nog inte den turen.Tyvärr :-(.Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.