William Småbarnåren Mamyleine wap-dagbok 2005-10-12
Småbarnåren

Mamyleine wap-dagbok 2005-10-12

[19:51] – Via WAP
Idag har vi varit på unga föräldrar.Efteråt gick jag,william,linn och lina på stan och tog en fika.Blivit tradision hihi.Undra hur de blir sen då.Vi får träffas nån annan dag.Köpte nya skor för vintern på wedins.Päls-skor.Vi ska sova hos björn imorgon.Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: