Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Mamyleine wap-dagbok 2005-10-11

[10:11] – Via WAP
Idag ska vi åka till Björn en sväng.Han ska formatera om min dator.Han misstänker virus,fattar inte hur jag lyckas få virus hela tiden :-l,björn ska iaf ta över digitalbilderna via nätverk på sin dator alla mina bilder på William ligger där.Har jag tur får jag kanske bredband idag,men jag brukar inte ha tur :-(.Puss

[22:13] – Via WAP
Im to sexy 4 my jeans.Har den låten på hjärnan.William sover och jag ska snart göra de samma.På börjad mensvärk.Så blir säkert de imorgon.Så less på mens.Förut hade jag lite men numera FY fan.Dyrt med tamponger dessutom.Möblerat om idag :-).Imorgon ska jag och William på unga föräldrar.Puss Angående bredband sa dom idag att nästa vecka får jag de…Man får hoppas.Puss

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: