William Småbarnåren Jysk & Rusta
Småbarnåren

Jysk & Rusta

Har varit på jysk och rusta idag. Jag köpte en dun-kudde till min säng på jysk, en kudde till William där också. En åkpåse till Sulkeyn och en ett klädset från fischer price. Sen åkte vi vidare till Rusta där köpte jag, sladd till bredbandet (hoppas jag får de nästa vecka som lovat), två pryndnadskuddar till soffan och laddningsbara batterier och en förvarings sak för leksaker men sätter upp i taket. Stod på ettiketen nått om prinsessa MEN va fan jag klipper bord ettiketten. Förvaringsaken är vit med stjärnor på. Kan väl pojkar också ha.

I alla fall har vi inte gjort så mycket mer. William sover just nu, Björn också kanske han försvann nämligen, inte så farligt som de låter.
Vi stannar här i natt också.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: