Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Omgjort yttre

Har klippt, lagt slingor och färgat håret idag. Är super nöjd. Trivs jätte bra i min nya frisyr.

Ska se om Björn eventuellt kan åka förbi uppe hos mig och hämta min digital-kamera så ska jag lägga ut kort så ni får se min nya frisyr. Själv är jag super nöjd.
Efter att jag fixat håret åkte jag, Björn och William till Golden och åt kebab. William sov. Sen efter de gick jag och William och träffade Linn och Lina. Och efter de har vi gått på stan så gott som hela dagen. Var jätte kul. Var in på mc donalds så William fick en happy meal. Batman och jocker var i den. Sen valde William en mössa. Eller han tog den inne på kaphal så jag köpte den till honom. En mössa med en döskalle på.
Köpte Jul-klappar till Helenas (soderbona) Whilliam och Mollyh också :). Så nu är första Julklappen köpt. Vet vad jag ska köpa till Cilla också. Cilla = min älsta Lilla-syster. Fast de kan jag inte skriva. Hon brukar läsa här.
Jag och Linn ska låta William och Lina få byta julklappar också :).

Ska göra matte A prov i kväll. SKIT nervös. MEN måste klara de.

[update]

Nya pitch. SÅ er jag numera ut i håret. Inte så där jätte bra bilder men dom duger. VAR i alla fall ganska sunkigt att jag fick ta bort alla andra för att få upp dom. Men iofs så kan de vara kul med helt nya bilder i kollaget. Så kommer upp lite fler sen.
Nu ska jag göra matematik provet, äta hemma bakad pizza. Frossa i mig onyttigt godis och allment njuta av mitt liv.
William somnade nyss. v – Love – v

[ update ]

KAN bara inte tro de här! Man skulle tydligen ha anmält sig att göra provet innan idag. JAG som skulle vara klar idag visste inte alls om detta. SUG jävla KUUUUUK!
Så nu vet jag inte alls vad som kommer hända, måste vänta på att min lärare hör av sig om HAN hör av sig.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.