Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Putt!

Blir bara för irriterad. JUST nu skulle jag göra mitt matematikprov. JUST nu!
Ringde i morse och sa att min lärare skulle skicka mitt prov. MEN var är provet?! Inte på datorn i alla fall. *Suck*.

Har lagt ut min matematikbok A kurs på blocket.se 300 sek ska jag ha för den.
Men tanke på att jag köpte den för 5 v sen och den är helt ny.
Beställde två svenska A böcker. Svenska i tiden och några en till 620 sek gick de på.
MAN blir fan reunerad av dess dyra böcker :(. KUNDE dom inte lägga alla i samma bok?!

Inte så jätte kul att köpa böcker för flera hundra.

William och Björn är på kalas Björns pappa och Williams farfar fyller 50 år.

Har nackvärk och mens på samma gång. SUCK!

– Puss –

[update]

Inget matte-prov som ”dykt” upp. Men lämnade in svenska A kurs närvaro + gjorde uppgift ett. HAHA. Hade 9 rätt av 14 på närvaro uppgifterna och jag har inte läst i böckerna eftersom jag inte har dem än. Kunde svaren i alla fall. Har ju pluggat 1 års svenska A så vissa saker har tydligen fastnat. Hihi.
Så nu ska jag bara lämna in en uppgift till och vänta på att min matematik lärare ska höra av sig.

Just ja sökte fler kurser till våren idag. Svenska B, Samhällskundska B, Naturkunskap A och naturskundsk B, och relion. Sen har jag kommit långt.

Snart kommer Björn och William och hämtar mig.

( Sen STORA grattis kramar till en viss person! )

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: