Lite update

[08:04] – Via WAP
Ska ringa min matematik lärare nu.DRYGT att han inte skickat uppgiften igår,hade velat gjort provet.Skönt i alla fall att vara klar med första delen i svenska A.Funderar på att plugga omvårdnad till hösten.Blir ganska många poäng.Vill göra den distans.Johannah sa att de kan man.Men de skumma är att synon jag träffade igår sa nej.Fattar ingenting och andra sidan verkade hon vimsig.William tassar runt och leker.Frost ute.Nu ska vi duscha.

gjorde nyss Matematik A prov. Första delen KAN ha gått bra men den skriftliga gick åt helvete. DE känner jag på mig. Blir nog ett ig i kursen, känns verkligen skit. MEN får hoppas på bra betyg i svenskan så tar jag igen Matematiken både A och B på nån kvällskurs sen.

William och Björn lyssnar på hårdrock nu. Hehe. William dansar runt här. *ler*.

Angående bredbandet har F*cking Jävla puckade bredbandsbolage krånglat till de så nu får jag vänta ännu längre men dom ska sms:a mig när dom ska koppla in allt. KÄNNER mig mottligt road…

– LOVE –

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: