Idag har jag och William varit till barnklinkiken här i Falun.
Inte så att William var sjuk utan men syster Cilla. Hon är 17 och räknas då som barn.
Igår kväll hade hon jätte ont i benet och eftersom jag har haft en propp blev de kaos,
Jag ringde åt henne efter sjuktransport och hon fick vara på akuten. Jag kunde ju inte följa med henne, hade så gärna velat men William sov ju.

I alla fall gick jag och William ner till henne idag. Hon och Jimmy (henne’s pojkvän) hade setat på barn-kliniken sen halv nio och klockan var 11.30 när jag och William kom dit. Cilla väntade på att få göra UL i benet.
I alla fall fick hon göra ul klockan 14:00 fatta stackaren satt där i 4½ timma. Jag och William var med tills hon fick gå hem. William somnade i vagnen på slutet.

Kände igen många av personalen därnere. Barnkliniken ligger mitt i mot neo (33:an) här i Falun. Eftersom William var där, glömmer inte ansikten. Har jag sett ett ansikte känner jag igen de sen.

I alla fall var de tack och lov ingen propp Cilla fått. Så nu är hon hemma igen. Jag och William är hos Björn.

Imorgon åker vi (jag och William) upp till Orsa, och hälsar på släkten. Ska bli kul.

Angående bredbandet har PUCKONA på bredbandsbolaget stannat upp processen av någon SKUM anledning och telia har fortfarande adsl hos mig. VÄNTAR argt PÅ bredbandsbolaget.
I alla fall så skruvade jag i mitt adls modem igår och upptäckte en sak som satt löst så idag har Björn svetsat ihop de. Kanske jag kan använda den. I så fall har jag internet lite.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.