[förmiddag]

William sitter och kollar på barnkanalen och nyss var de mini-myror (korta avsnitt ifrån myror i brallan) , William älskar att kolla på barnkanalen. Kan sitta där ganska länge och kolla. Ett tag var favoriten clifford min stora röda HUND, fast de verkar vara slut nu.
På eftermiddagarna går de tonårsprogram på barnkanalen. Bland annat ett program som gick på sommarlovs morgon när jag var liten, Spegel SPEGEL, älskade den serien på den tiden. Så brukar kolla nu också, Dom har också serien “va då mörkrädd” och sen stall-gänget. Sånt tittar jag på när de inte finns något annat att se på. Sen är de ju de viktigaste programet fast de är på femman sjunde himlen de måste jag se, är helt fast.

Idag runt klockan tjugo över ett kommer Linn och Lina hit på besök.
Och imorgon runt den här tiden så är jag och William hos Helena med familj i Gävle på besök =).

Föresten beställde jag en mens-kopp igår. Läst om den på familjeliv och alla som har sån är så nöjda så bestämde mig i går för att skaffa en jag också. Kommer tjäna på de i längden, slipper köpa tamponger från och med nu. SKIT skönt för tamponger är skit dyra!
För er som inte vet vad menskopp är har jag följande adress Http://www.menskopp.se .

21:O8

Idag har jag och William fått besök av Linn och Lina. Var jätte kul. Linn fick läsa min förlossings journal som är (väldigt) mycket mer papper i än i en normal förlossnings journal. Min har ju ganska mycket papper på grund av att jag var sjuk så mycket när jag väntade William. Har 8-9 papper ungefär, är inte helt säker.
Efter att Linn och Lina varit här såg jag klart på sjunde himlen och efter åkte jag och Björn och William till golden pizzeria och åt med Björns mamma, lilla-syster och hennes pojkvän.

Nu är de elva och en halv timma tills jag och William åker till Helena och hennes familj. Känns spännande.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.