Dark Mode Off / On
Småbarnåren

William och jag på höst-promenad

[Förmiddag]

Nyss var jag och William ute på höst promenad. Vi var ute en halv timme och William gick själv i cirka 20 min men sen blev han helt slut och ville bli buren. Tyckte han var jätte duktig. Städade i morse också. Dammsög hela lägenheten och tvättade golven.

Björn ringde nyss han hade åkt 30 mil nu så var i småland och skulle hämta sin pappa. Sen ska dom åka vidare till västerås och hämta hans syster. Björn hoppas på att vara framme i Falun tills klockan sex ikväll så han hinner leka med William en stund.

Just ja. För er som inte vet har jag lagt upp nya prylar bland annat förlossningsbilder från när William föddes. De står inte för känsliga på dom där man ser William födas på riktigt. De finns också massor av andra bilder på William nya, gamla, Ul och förlossningsbilder innan och efter han är född.

[Kväll]

Idag träffade jag och William , Erik och Anki som vi nästan bor grannar med. Vi var hem till dom. Hade jätte trevligt.

Björn kom hit runt halv sju och William blev helt ”galen” hoppade upp och ner och visste inte var han skulle ta vägen. Kramade på Björn. HAN var så söt. Verkligen pappas lilla pojke. Hihi.

Nu ska jag gå och sova.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: