Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Under mitt skinn

William sover lite. Själv sitter jag här. Har fått min mens idag. Har ont, håret ser för jävligt ut och magen är svälld. Prover i alla fall menskoppen nu. Känns jätte bra än så länge ” http://www.menskopp.se jag har diva cop ” de känns inte alls att jag har den i. Inget snöre som sticker fram och den läcker inte. Perfekt enligt mig.

Annars gör jag och William inte så mycket, blir nog en 20 mins promenad idag också. Tror de är bra för William att gå lite längre sträckor så han får träna sig lite.

Barn-kliniken ringde mig idag och undrade om min blod-propp. Så jag fick lämna uppgifter om den. Min syster Cilla hade ju nått i benet för en tid sen. I alla fall skulle läkaren söka i mina journaler och se om hon hittade nått anmärkningsvärt.
Men de tror jag nog inte dom gör. Ska ringa BVC om William nu. Han ska inte behöva hosta som han gör.

[update]

Vad ska jag skriv om. Jag och William tog en promenad ut i skogen och plockade mossa, en sten och små kvistar. Sen gick vi hem och pyntade lite. Ska klippa jul-stjärnor och sätta upp i fönstren om några dagar.

Björn kom hit runt klockan halv fem och vi åt chicky bits och ris. Sen åkte vi till MatMagasienet och handlat lite smått och gott. Jag köpte godis. Har ju mens så. Men de här blir min sista godis-påse på länge nu. MÅSTE lova mig själv att inte äta godis och chips fram till jul. Inte långt till jul nu. Cirka en månad och en vecka!
Året har gått så fort, tycker de nyss var jul och jag och Cillia och William åkte till Orsa i halv panik för snö ovädret som skulle komma.

Imorgon kommer jag förmodligen skriva sen. Vi ska till barn-kliniken och kolla Williams hosta. Jag ringde VCT och bad om hjälp idag men de blev jag vägrad så nu ska vi till barn-kliniken som tydligen har så att man inte behöver boka tid. Får se vad dom säger.
Skriver mer imorgon efter de. Vi ska åka runt 7.30 så.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: