Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Gravid-dröm

Drömde att jag var gravid i natt.
De kändes så riktigt. Såg en fot som rörde sig ut från magen och sånt. Villka drömmar man kan ha. Hade precis min mens så är inte gravid eller så. Fast var mysig dröm i alla fall.

Ska snart åka till jobbet, jobb 13.30-21:00 sen får man gå hem. Har hur som helst ett STORT dilemma. Jag har ju inget internet förens imorgon och jag skulle lämnat in ett svenska arbete, men nu kan jag inte göra de. Så ska ringa tidigt imorgon och tala om att arbetet kommer in då pga mitt bredbands skit.

Nä nu ska jag väl fixa de sista innan jag ska jobba.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.