Dark Mode Off / On
Småbarnåren

All my dreams come true

[Förmiddag]

Blir allmänt irriterad. Folk som påstår sig att dom är bättre föräldrar bara för dom fick barn efter trettio. Tycker de är SJUKT att säga sånna saker. William skulle inte ha de bättre hos någon annan än mig.

Hur som helst har jag idag gjort dom vanliga sakerna jag gör på förmiddagen. Gett William välling, bäddat sängarna, duschat, sminkat mig och gjort frukost åt William.
Så trist väder ute, Är nog plus grader igen.

[Kväll]

Ska plugga nu. Eller jag måste plugga. Skriver jag klart uppsattsen nu är jag klar sen. De kan nog vara bra.

Annars har dagen rusat från såg Sveriges värsta. Trodde verkligen tanten skulle vinna men nopp. Imorgon kommer mamma ner till Falun över dagen. Ska blir kul att träffa henne. Miss her soo!
Björn är på Hockey Leksand/Mora . Tänkt att sport kan vara så kul *s*.
Kommer skriva efter pluggandet.

[Late]

Happ, ska nog plugga lite till nu. Skrivit i alla fall ganska mycket men har lite kvar. *Suck* svårt uppgift. Ska skriva om massor om olika skydd. Samhällskunskap A kursen. Hört innan att den är tråkig och lika med Naturkunskapen. MEN de behövs när man ska in på högskolan villet är mitt mål.

– Love –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: