Förmiddag

William åker runt på sin nalle puh bil. Går fort. Han älskar den. Spelade nyss på sitt piano han fick av mamma (hans mormor). Måste ner på stan idag. Men är inte allt för sugen. De snöar och jag har ingen att gå med. Trist att vara på stan “själv”. Fast själv är inte rätt ord, William är ju med. Men de jag vill är att ha någon att prata med. La precis William. Om han somnar snart kan vi gå runt ett tiden. Så kan han få lite korv då. Får se inte alls säkert att han vill sova.

Eftermiddag

Så vad gör jag??? Typ ingenting. William leker runt på golvet, jag sitter här och funderar. Björn kom nyss och vi ska äta onkel-bens sås.
Sov i två timmar på eftermiddagen. Är äckligt trött.

Kväll

Har nyss grejat lite hemma. Tagit och ställt ut vagnarna i förådet, så kan jag hämta dom varje gång jag ska ha dom i stället. OCH när dom försvann blev de helt plötsligt massor med plats. Sen satte jag upp min ljus-tavla jag fick av mormor också.
I alla fall ska vi sova hos Björn från imorgon tills på söndag. Ska ner på stan imorgon.

Natt

Tar min sista updatering. Har fixat lite i skåpen burit och möblerat. Får ryck ibland. Är precis som min mormor. Hon flyttar och möblerar ofta. Sån är jag med, jag trivs inte med att ha saker på samma sätt för länge måste förnya mig. Antar att de beror på att jag är en ganska vilsen person. Har alltid något som jag måste fundera eller fixa.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.