Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Smarties

OO:O1

Skriver ett natt dagboksinlägg då. Här är de bara lugnt. Sitter framför datorn.
Ska gå och lägga mig nu. Skriver mer på morgonen.

12:43

Shit vilket skit väder de är ute, blåser och snöar. Och jag som skulle ner på stan. Känner mig inte road alls. Men lär ju få lov. Ursch!
Nyss lagt William för att sova middag får se hur han gör.

21:58

Är hos Björn nu. Var till Åhlens idag och bytte Enja CD jag fick av Björn till den nyaste. Helt underbar är music:en lyssnade och njöt i fulla drag. Älskar avslappningsmusic sånt behöver jag också. Köpte en julklapp (byggare bob) till Williams tremänning Lukas som handlat åt William fast jag och Björn inte räknat med de. Lukas gillade byggare bob bilen. SKÖNT.

Sen åkte vi hem till Björn, ätit snitsel och sen kollade jag på Häxornas Tid.

– puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.