Lyssnar på enya. Hon är underbar. Hennes röst får mig att rysa. Älskar hennes music. Är sånt här depp som jag alltid lyssnade på som yngre, ändå kan jag inte hjälpa de hur lycklig jag än är numera finns ändå hennes musik i mitt hjärta på de sättet att jag vet att jag KAN ta mig igenom trauman trots att dom kan förstöra ens liv. Idag har jag funnit lyckan i min son. En lycka som alltid kommer vara förevigt. Bara av att se honom varje minut, eller när han kommer fram och ger mig en härlig kram eller en puss ryser jag av kärlek till honom. Mitt hjärta blir varmt av all min kärlek. Vem hade jag varit utan honom? Ingen alls. Han har fått mitt liv att vända han har fått mina svarta tankar att bli vita. HAN och bara HAN får allt i mitt liv att verka så enkelt, inga problem är olösbara, inga sorger kan knäcka mig längre. För jag har ett underbart barn och utan honom hade jag aldrig kunnat vara så lycklig som jag är idag.

Kväll

Varit ner på stan. Handlade mega blocks nalle puh hink åt William för 50 kronor.
Sen handlade jag en svart halterneck klänning på Veromoda åt mig själv, en bh (svart) med halterneck och tre par stringisar. Använder alltid string. Kan inte använda annat.

Sen har vi varit till kniva och björn skottade snö. Så har vi ätit tacos. Mummist och gott. Imorgon ska vi äta middag här men en kompis till Björn och hans tjej. Hon har barn som är 5-6 år och är född 84 (som jag) så de ska bli kul, då har man nått att prata om. Aldrig träffat henne så känns pinsamt också. Tycker de är svårt de där med att träffa folk man aldrig pratat med varken på nätet eller irl.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: