Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Skogspromenaden slutade med brandmän!

13:11

Nyss tog jag, Björn och William en promend. De var meningen att vi skulle gå hela familjen till Willys men när vi kommit en inte allt för lång bit såg jag att de rökte från ett träd mitt i skogen. Så kikade och de brann lite i de. Ringde polisen så dom kontaktade räddningtjänst. Så fick Björn gå ensam till Willys och jag fick stanna vid trädet med William (eller en bit ifrån inte bra att andas in sånt där). Så kom dom och trädet hade rast mot andra träd. De kom en till kille förutom brandmännen och sen fick Björn också komma dit. Så puttade dom på trädet, när dom stod för att vila rasade trädet av sig själv med världens duns! Hade kunnat vara livsfarligt om någon gått där. Så har gjort en bra gärning idag.
Ska hem och städa snart, Björn och William ska till kniva.

21:O5

Knäppt lite kort på med och William, inga snygga kort försökte men blev inte bra. Svårt att knäppa ibland så prova imorgon idag. Vi är hemma hos oss nu. Björn ska ut och festa ikväll med sin bror.
Jag mår dåligt till och från. Ena sekunden känns allt som vanligt för att sedan bli 100% kaos. Känns så för jävligt. Är förvirrad. Ska städa lite idag tänkte jag. Försöka komma på ett bra ställe att ha dammsugaren/mopp och hink också.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa