9:32

De känns verkligen som de. Som att de är leksaker över allt i mitt hem. Förstår inte efter varje gång man städar känns de som de finns miljoner fler en förra gången man städade upp dom. VILL ha en trea nu så William kan få ett eget rum.
Nu leker han med sitt Nalle Puh tåg (mega blocks). Min älskling.
Ska göra frukost åt honom nu han har så klart ätit välling eller som William säger Ejing (sötis). Han säger en hel del nu. I morse när jag frågade var är nalle puh (har en nalle puh brevid hans skötbord som varit där sen han föddes) så sa han Puhe = (nalle puh) , jag brukar säga JA där är han. Nu sa William Dä e han. Älskling!

15:39

Såg nyss amasing (tror de stavas så) birth på femman. Så mysigt, håll lyckotårarna tillbaka. Men jag undrar om de var dockor många av bebisarna dom såg så stela ut iofs kanske dom gör de efter sånna där katastrofer? Kvinnorna födde : I en båt,bil en födde tvillingar i bilen (v31) och en födde i v36 i bilen, en utan att veta att hon var gravid ensam HEMMA, än i ett träd, och en tjej i skolan (hon var lärare) snacka om dramatiska förlossningar. Jag sa till Björn att jag är glad att jag var inlagg när jag fick värkar fy sjutton att föda så där liksom. William somnade precis. Jag och Björn ska se film nu.

– Love –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: