Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Fredagen den trettonde!

9:44

Haha! Fredagen den trettonde idag. Olycksdagen om man tror på sånt.
William har haft otur två dagar i rad så jag hoppas den här blir bättre.
I onsdags (min mår illa dag) ramlade William ner för trappen hemma hos Björn. JAg stod och bostade tänderna och hör en dunsh och Björn som skicker MADDE i panik typ! Fast jag var redan halvägs ut i trappen då reaktionförmåga. William grinade som bara den, han hade slagit i huvudet än gång men resten åt på overollen ner. Jag kramade honom i massor och pussade (björn också så klart) så fick han nappen osv.
Sen igår så sa Björn ska du ha frukost William (jag låg i sängen mådde ju illa) så blev William så glad att han sprang och springer in i en kökslåda som var utdragen (William älskar att dra ut kökslådorna) så hörde och såg smällen och sprang upp men Björn hade hunnit lyfta upp honom. Sen fick William gosa mot mig ett tag.
Sen när vi kom hem igår kväll gick William och hade sin gåbil framför sig, nästa stund börjar han grina och så har han munnen öppen och de blöder från den (fläskläpp) då har han gått och hafe handtaget i munnen och kört in i nått. Så jag hoppas han slipper slå sig idag. JAG vill heller inte råka ut för någon olycka.
Ringt MVC idag för att höra om varför jag får huvudvärk i samband med mensen. Hon trodde de kunde vara migrän? Så fick numret till VCT ringde dit och fick tid den 31/1 klockan 13.00. Passar mig perfekt så slipper jag kanske den här huvudvärken vid nästa mens.
Lägenheten brevid Björn är ledig. Han sa igår i fall jag och William skulle flytta dit igen. Då kan vi göra så William får ett eget rum?! JAG funderar skarpt på de. De är en tvåa men nära Björn kan ju vara bra plus att hyran är på 3519 kronor dvs nästan 500 mindre än den jag har nu. Vad tror ni?

13:35

MAN ska aldrig skratta åt otursdagar har jag nu förstått… Cirka en halvtimma efter att jag skrivit här så skulle jag ta fram en film till William (teletubbis) den ligger i en av mina lådor till bokhyllan i sovrummet så jag började greja i den. William ställer sig och börjat putta på den och jag säger, låt den vara William. Nästa sekund tar han i allt han kan och hela bokhyllan ramlar på mig och träffar mig i huvudet. Gjorde så ont att synen började flimra. Skrek först på William (visste inte om han skadat sig) och då ser jag honom stå helt vätskärmd och stel med hel skäcklslagna ögon och titta på mig och så började han skrika av rädsla, stackaren fick ställa mig upp yr som få och lyfta upp William ringa Björn så han kom hit för jag viste inte om jag fått hjärnskakning. Ringde mormor och pratade och hon trösta William jag var helt andlingsförlamad, bultade i hela huvudet och jag kände bra för att kräkas. Så till sist fick mormor prata med William. Han pratade (sitt språk) pekade på byrån sa mamma och hela tiden samma mening med mamma i slutändan. Stackaren, han tror nog att jag inte kan slå mig och göra illa mig. Har kramat han i massor lilla prinsen. HAR nu snickrat flera gånger idag så han INTE ska få bokhyllan över sig. Fredagen den trettonde är en otursdag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.