Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Illamående

Var inte ut på nätet en ända gång igår. I stället hade jag lågt blodtryck (hade de sist med William i magen) , kräktes och hade nack och huvudvärk. Hade inga tabletter heller för vi var/är hos Björn. Fick min mens i måndags så måste vara nått pga avv den. Brukar må illa före och efter mensen men aldrig mitt på och så här illa. Kunde inte röra huvudet. Försökte äta men mådde skit.
William kikade på mig flera gånger kramade skulle ligga brevid. Så en gång tog han handen och smekte över mitt huvud och sa tjött? (Första gången han sa de betyder trött) ^^, . Så underbar våran sötis. Björn var jätte snäll mot mig hela dagen igår.

Blev inte prov som jag trodde jag ska göra några uppgifter för att sen få betyg över dom. Ska skriva en Novell först och sen ska jag läsa om antiken osv.

Ska se om jag orkar svara på gb:n idag. Mår fortfarande illa men inte lika mycket.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: