Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Tandsmycke

OO:O3

Björn är på krogen nu. Ganska trist. Jag sitter själv i hans lägenhet. Imorgon ska jag ringa på tvåan här brevid. De som är dåligt är att de inte kommer finnas någon tv alls här så jag måste skaffa någon boxer typ. Men då ska jag nog ta bredbandsbolaget på den också. Då har jag de på tv,bredband och telefonen. OM jag får flytta dit del vill säga.Skulle vara bra för William få ha alla sina leksaker på samma ställe. Vi skulle inte behöva åka bil hit och dit och jag kunde handla på Willys som är billigast i stan. Ska skaffa bänk-diskmaskin då och tvättmaskin. Sen är jag nöjd.

Är sugen på att skaffa ett till barn. De riktigt skriker i kroppen på mig. Hur fan övertalar man någon att skaffa fler barn? Och en annan sak om man inte ska övertala hur gör man då. Vill ge William ett syskon. En person han kan glädja sig med.

Nä ska tvätta bort sminket och lägga mig nu. För er som är nyfikna på valet av rubrik är de för jag har ett tandsmycke. Ett guldhjärta som jag fick i 15 års present av mormor som setat där sen dess.

11:49

Ursch! Börjar få små panik inför penga problemet nu igen, csn har fortfarande inte fått några uppgifter ifrån min skola. Ska ringa till vägledningscentrum imorgon och höra om de händer nått. Jag behöver pengar ju! Vill betala mina räkningar. Ska ringa på lägenheten här brevid imorgon också. Jag hatar att stressa över allt hela tiden. Framför allt hatar jag räkningar.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: