Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Tuggummiatomat

11:O7

Har ringt gruvstaden nu och sagt att jag är nyfiken på tvåan brevid Björn. Fick dom som bor därs telefon nummer så ska ringa dom och sen åka och kika. Skulle vara kul om man slapp dom här tre månadernas uppsägning bara. Tar ju skit lång tid när man ska ha sånt. Vill ju flytta nu. Haha sån är jag jämt. Om jag får flytta ut senare blir de i Maj. Alltså de blir första Maj jag flyttar in i nya lägenheten om vi flyttar dit men de ska vi om ingen annan norpar den före oss.

Håller på att ringa vägledningscentrum också för att få tag på min studievägledare och höra hur de går med CSN pengarna. Tar så jävla tid är bara upptaget.

19:11

Mupp. Någon ringde på ett skumt nummer och bablade på engelska. Hörde typ bara congratulation you have wonne. Jag slängde på luren var något om caribien också. Jo säkert, de där har man ju läst om puckon som tror att dom kan får pengar av andra genom att man ger dom sitt kontonummer och så länsar dom kontona. Nä tack. Ringde polisen och fick veta att jag gjort rätt. Polisen svarade till om med Caribien. När jag sa, ja hur kunde du veta de sa han att han fått massor av sånna samtal idag.

Lagt William som inte vill somna. Bus plutten.
Fick tag på skolan som skyndade på NTI så mina papper är i Falun nu. Dom ska bara mailas över till CNS och sen får jag pengar. Förhoppningsvis den här eller nästa vecka. Skönt för jag vill inte sitta utan pengar någon längre stund.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: