Småbarnåren

Duplo

1O:11

Idag ska William åka på kalas med Björns mamma och syster. Björn ska till Leksand och kolla på hockey. Så jag blir helt ensam hemma. SKIT trist. Hatar att vara ensam. Ska städa då i alla fall. Dammsuga och dona. Men trist att vara hemma själv. Men är bara två timmar.

William vaknade runt fem i morse och skulle ha välling. Var längesen han vaknade så tidigt. Nu sitter han på golvet med Björn och bygger med duplo. Fast William sätter på två bitar inte fler.

18:3O

Ska skriva lite då. Har städat, tvättat och lagat bruk-köttfärssås och spagetti idag. William hade inte sovit någon lunch så han somnade lite före sex idag. Innan kollade vi på tecknade Karlsson på taket. Williams favorit.
Pratat lite med mamma nyss. Cilla och Jimmy får hemtele på måndag och bredband strax där efter. TOPPEN, då kan man äntligen ha kontakt med dom också. Sen sa hon att dom sett ett köksbord på ÖB dom ville ha billigt 700 kronor. DE vill jag också ha. HAHA. Jag vill ha ett nytt köksbord och stolar velat ha de länge nu. Får se om jag ska köpa de och bokhyllan så är jag nöjd sen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: