Dark Mode Off / On
Småbarnåren

William sa älskling!

o8😮8

William kikar på clifford på ettans barnprogram. Björn sover. Började morgonen med att byta bajs-blöja.
Sen har jag inte gjort speciellt mycket, funderar på att gå och duscha snart. Skulle behöva en dusch men William kanske behöver någon som ser efter honom nu när vi är hos Björn. Får se hur jag gör.
Ska i alla fall plugga som en idiot idag. Ska plugga 3 arbeten.

18:29

Har pluggat och sovigt idag. Sov i två timmar på eftermiddagen, känns hemsk att säga men OJ vad skönt det var att få sova ut lite. Men nu saknar jag William i massor och vill att han och Björn kommer hem snart. Tacosen står på spisen och väntas på att ätas. Hehe, dom kommer snart i alla fall.
Har betalat teletubbies filmerna och lagt ut aktioner på tradere. 4 studie böcker och sen röda rummet med Strindberg som jag köpte för 10 kr på myrorna eftersom jag fick lov att läsa den till svenska B. Men nu säljer jag den vidare. Utropspriset är en krona. Jag heter btw mamyleine på tradera om ni vill kika på studieböckerna och är intresserade av att köpa.

2O:OO

Åh jag vet inte hur jag ska beskriva denna lycka! Nyss när Björn åkte hem sa jag mammas älskling till William som vanligt. Så svarade han äljskling! Åh jag smälter. Så underbart sött. Älskar dig mammas älsklings prins William! <3

22:30

Precis skrivit lite svenska a arbete om piratkopiering. Men nu börjar jag bli trött och borde gå och sova faktiskt. Hihi.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: