O7:29

Shit ser nu att det är tidigt. Hehe, jag har verkligen noll koll på sånt numera.
Hur som helst är det Williams dopdag idag. För ett år sen var vi i kyrkan och döpte våran prins, han hade min dopklädning som mormor + mamma gjort. Idag ska William få sin furbee.

Sen ska vi ner på stan också och träffa Linn och Lina. Egentligen vill jag gå ner men jag har bara en väst ju. Blir det varmare kanske jag kan ha den och gå annars blir det väl bussen. Suck.

17:12

Har shoppat som en idiot idag, jag och Linn kikade runt och hittade en hel del.
Jag handlat följande:
En ny jacka i svart millitärtyg priset från början var 799 kronor men jag köpte den på rean på JC och den kostade 199 kronor!
Köpte ett svart linne på MQ för 50 kronor ordinarie pris 240 kronor.
Sen köpt födelsedagspresenter. En från William till Lina (krambjörn rosa) och sen magic sand åt min lilla-syster Melissa som fyller nio 1 april.
Sen Köpte jag en alla hjärtans dag present åt Björn från William ett par boxer siden kalsonger med röda hjärtan och och Homer simpson på sidan.
Blev säker en 1000 lapp jag shoppade för men det är det värt nästa vecka får man ju båda barnbidraget och csn och bostadsbidraget.

18:21

ÅH! Är så stolt. William satt och lekte bredvid mig och så stannar han upp i leken och säger. Bajsa och så sprang han i världens fart till toaletten. Jg gick efter och lyfte upp honom på toaletten och mycket riktigt han skulle bajsa. ÄR så stolt. Han är bara 16½ månad så bajsa på toaletten är ju inte jätte vanligt vid den åldern precis. Är stolt och lycklig. ÄLSKAR våran prins William.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: