Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

En vanlig dag.

Gick ner på stan idag. Runt klockan halv nio började vi gå. När jag kom ner så satte jag mig i soffan på skolan och upptäcker efter cirka 20 min att min lärare är hemma med vård av sjukt barn. Toppen (inte). Gick till FK och lämnade in en massa papper. Sen fortsatte jag till studiecenter men tog som jävla tid att jag sket i det där och William var både trött och grinig. Gick till babyproffsen och köpte en grej man sätter ovanförtoaletten för barn och en pall att kliva upp på.
På bussen hem kom en till lite grabb på. Han hete Oskar och det var jätte häftigt för när jag frågade hur gammal han var sa pappan 16 mån. Jag sa det är William också. Så frågade när han var född och han precis som William är född den 3 oktober 2004 dom var alltså exakt lika gamla och båda bor på galgberget. SUPER coolt ju. Ända skillnade var att Oskar var född i Gävle.

När vi kom hem sov jag och William och sen har vi ätit middag och lekt med Björn. William fick prova den där på toaletten men var inte 100% impad. Och idag blev det bestämt att den 25/2 ska jag och Björn gå ut tillsammans! Ska bli så kul.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.