Småbarnåren

William my star on heaven.

OO:OO

Nu är det natt och jag sitter här. Men ska snart gå och sova.

O8:21

William vaknade runt sju i morse. Så gav honom välling och nu har vi precis ätit frukost.
William jougurt, mjölk och ost (han älskar ost). Jag åt jougurt och tunndrödsmörgos med ost. Ska snart gå och duscha och sminka mig.
Föresten är William en riktig nej sägare. I morse sa jag ska du komma upp? Då sa han NEJ och ruskade på huvudet. Lyfte upp honom och upptäcker att han bajsat vilket förklarar allt. Han är alltid mindre road av att bli tvättad när han bajsat. Var lika igår kväll, Björn stod och tjatade på honom och William säger NEJ. Så fick Björn jaga honom till sist. Sen i morse när jag tvättat av honom fick jag världens mysigaste kram så man blir helt varm. Sen dess har han kikat på sina teletubbies filmer han fick igår.

21:O2

Vet faktiskt inte vad jag ska förtäja er. Har faktiskt inte gjort så mycket idag. Björn kom hit med pizza som jag åt. MYCKET mindre än jag brukar på. Vilket är ett tecken på att magsäcken börjar bli mindre jippi! Blir så glad. Björn försökte kika på hockey men William sprang och stängde av tv:n hela tiden. Sen har jag och Björn sett big brother och båda har “Elvis” och hon som sitter ihop med honom som favoriter. Annars är det lika grönt som i hagen här.

– Puss –

Grattis Lina på ett årsdagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: