Dark Mode Off / On
Småbarnåren

William impad av traktorn.

O9:25

Min lilla söta son har precis upptäckt att det är en traktor ute på gården. Den plogar bort snön. William har aldrig sett en traktor innan så han är jätte imponerad här. Står i soffan och kikar ut genom fönstret och säger bumbum och takooo. Hihi. Sötnosen. William älskar allt som har med bilar att göra. Det är hans största intresse något han ärvt efter sin pappa. Björn har ju bilar så det räcker och bli över. Nu hela mars ska vi åka chévan (en van) eftersom vi ska till Ikea och den är störst. Chévan är jävligt mysig också. Finns tv och video i den, och sen är det snurr fotöljer i stället för vanliga bil säten. Så nu den 2 mars ska den besiktas. Annars kör Björn Bmv kombi. Sen har han en dogde också. Den ska han och William åka i sommar. Så jag ska försöka hitta något riktigt raggar aktigt till William tills dess. Sen har han en volvo 740 som bara står på gården. Sen är han delägare i en till Van också. Och sen har han ett tiotal till med bilar. SÅ det är ingen tvekan om var William fått sitt bil-intresse ifrån. Jag har också bilintresserade på min sida släkten men något av de intresset har aldrig kommit över på mig. Det är kul att åka bil och visst har jag varit full i bilar ett ex antal gånger men inget större intresse för det har jag. Fast ska flrsöka ta mig i kragen och plugga på körkortet i år. Vill ha de nu.

15:39

JIPPI! Ett VG på sista svenska a uppgiften. Nu har jag en uppgift kvar som ska göras imorgon. Sen får jag veta mitt slutgilltiga betyg. Jag är skitnervös.
I alla fall har jag ringt till gruvstaden idag och frågat om uppsägning av den här lägenheten. Jag här rätt att säga till om jag vill flytta ut tidigare, så ska ringa väpnaren eller kopparstaden och höra om dom har någon trea om dom har det till typ april kan jag få flytta ut tills dess. Skulle vara underbart. Helst ligger väpnaren som favorit då deras treor är så jävla fina och också ligger här på Galgberget.
Hörde att bokrean börjar i övermorgon. Åh jag vill verkligen ner på stan och kika då.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: