12:O6

William har varit envis sen han låg i magen. Ett drag han ärvt av både sin mamma och pappa. Eftersom jag och Björn är dom mest envisa människorna på denna jord är det självklart att våran underbara son också ärvt det draget.
I alla fall igår när vi skulle äta middag satt William och sa: NEJ, ursch och himlade med blicken och hade armarna i kors och bort med huvdet. Han kan äta själv men när han vägrar så där får man ju ta upp skeden och erbjuda honom maten. MEN nej det skulle han inte ha. Så jag sa: William du är så ENVIS. Det går cirka en halv sekund och så säger William ENVIS för första gången i sitt liv. Han säger det också tydligt. Jag och Björn började skratta, vilken liten sötnos han är.
I alla fall så satte jag honom på toaletten igår och knäppte kort när han satt där för han såg så jäkla söt ut. Bilderna ser ni här i dagboken.
Sen fick han bada igår. Eftersom den här lägenheten inte har ett badkar badar William i diskhon därinne men mitt största krav på ny lägenhet är badkar nu.

Idag har vi varit ner på stan. Jag och William gick in på skolan och jag fick papper jag ska läsa igenom för att om två veckor tala om hur det gått och sen göra prov om tre veckor. Känns spännande men samtidigt kul. Handlade lite på stan.
En tröja på HM åt William med några kanibaler som lagt en kille i en tunna för att äta upp och så stod det nånting med kocking på typ.
Sen ett par svara byxor åt mig själv och ett par skor på Wedins. SÅ nu har jag kläder till lördag. Längtar verkligen!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.