William Småbarnåren Stress men det löste sig!
Småbarnåren

Stress men det löste sig!

Fick verkligen bokstavligt talat panik nyss när det stod att jag inte gjort vissa uppgifter problemet var att jag inte sett att man skulle göra labb rapportet + redovisningar i naturkunskap a kursen. MEN nu är det löst.

I alla fall har fler betalat på tradera idag och imorgon ska jag ner med Cilla på stan och lämna på paketet. Verkar som alla andra fått sina paket sen igår. Men väldigt få har gett omdömmen. Ganska trist man vill ju veta om varorna kom fram bra osv.
Och ett paket jag skickade i söndags har jag inte heller fått svar på. Jätte skumt.
William är med Björn i kniva. Björn fixar chevan som ska besiktas imorgon och jag sitter här i natt-linne. Hehe.

Oj ser att Big Brother börjat måste kika.

– Puss och Kram –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: